26 Mart 2013 Salı

DRAGOS STEAK


Malzemeler:
  • 160 gr. Bonfile
  • 3 Adet renkli Biber (Sarı, yeşil, kırmızı)
  • 6-7 Adet ince doğranmış mantar
  • ½ Çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz, karabiber, tereyağı, biberiye
  • Demi-glass Sos
Hazırlanışı:

  • * İki parçaya bölünen bonfileler dövülerek tuz ve karabiber eklenir ve ızgarada pişirilir,

  • * İnce julyen şeklinde doğranıp haşlanan sebzeler tavada 1 yemek kaşığı tereyağı ile sotelenir,

  • * Sebzelerin içine önceden hazırlanan demi-glass sos ilave edilir, 

  • * Pişirilen bonfilelerin bir parçası servis tabağına konulur,

  • * Sotelenen sebze harcının bir kısmı üzerine ilave edilir, 

  • * Bonfilenin diğer parçası da bu karışımın üstüne konulur,

  • * Kalan sebze harcı bu etin üzerine eklenerek bir dal biberiye ile servis edilir.

  • AFİYET OLSUN  :)


Hiç yorum yok: