Malzemeler:
- 160 gr. Bonfile
- 3 Adet renkli Biber (Sarı, yeşil, kırmızı)
- 6-7 Adet ince doğranmış mantar
- ½ Çay bardağı sıvı yağ
- Tuz, karabiber, tereyağı, biberiye
- Demi-glass Sos
Hazırlanışı:
- * İki parçaya bölünen bonfileler dövülerek tuz ve karabiber eklenir ve ızgarada pişirilir,
- * İnce julyen şeklinde doğranıp haşlanan sebzeler tavada 1 yemek kaşığı tereyağı ile sotelenir,
- * Sebzelerin içine önceden hazırlanan demi-glass sos ilave edilir,
- * Pişirilen bonfilelerin bir parçası servis tabağına konulur,
- * Sotelenen sebze harcının bir kısmı üzerine ilave edilir,
- * Bonfilenin diğer parçası da bu karışımın üstüne konulur,
- * Kalan sebze harcı bu etin üzerine eklenerek bir dal biberiye ile servis edilir.
- AFİYET OLSUN :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder