26 Mart 2013 Salı

KASIMPAŞA SARMASI


MALZEMELER
  • 160 gr. Dana bonfile
  • 1 tane havuç
  • 3 yaprak körpe ıspanak
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık
  • 1 çorba kaşığı kuş üzümü
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz, biberiye, pul biber

HAZIRLANIŞI
  • Bonfile streç yardımı ile yaprak şeklinde inceltilir. 
  • Dolmalık fıstık, rendelenmiş havuç, ıspanak, kuş üzümü, kırmızı biber, yeşil biber ve biberiye pişirilerek harç hazırlanır. 
  • Hazırlanan harç bonfilenin içine konulur, kaşar peynir ile bohça şeklinde sarılır ve ızgarada pişirilir. 
  • Domates sosu ile servis yapılır.

AFİYET OLSUN... 



Hiç yorum yok: